⭐️⭐️⭐️ Glada nyheter till dig som ska tävla SM! ⭐️⭐️⭐️
*********************************************************************
Nu är det dags för dig som ska tävla GKSM (och inte har fått en tröja till SM) att beställa!!!
*********************************************************************
 
Vinirs styrelse har i år igen nöjet att meddela att vi kommer att sponsra alla som tävlar i Sport SM eller Gaedinga SM (tyvärr har vi inget Lag SM-lag i år) med en snygg tröja! I har vi fått hjälp från Mountains Horse, som kommer att sponsra alla ekipage med en Lake Hoodie https://www.mountainhorse.se/se-se/sv_SE/cat/RIDING-WEAR-9215/prod/lake-hoodie-201807/, och Vinir sponsrar givetvis med klubbtrycket. I år kommer tröjorna att förutom Vinirs logga att märkas med "SM 2019".
Lake Hoodie
 
En tröja per person gäller (även om du deltar med flera hästar eller tävlar på flera SM).

För att du ska kunna få tröjan behöver du vara huvudmedlem i Vinir (ej stödmedlem) och tävla hela 2019 för vår förening. Vi förutsätter så klart att du vid beställningen är anmäld till SM samt att du fullföljer din start på SM.
Tröjan beställs via mail till Karin Andersson (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Skriv i rubriken att det gäller sponsortröja för Vinir, och ange önskad storlek.
 
Sista dag för beställning är måndag 19 augusti för dig som skall tävla GKSM, så snabba ryck!
 
Tröjorna kommer att lämnas ut på tävlingen i Norrköping av Camilla Billström.
 
Vi tackar Mountain Horse för den generösa sponsringen!

Smittskydd är allas vårt ansvar. För att inte utsätta varandras hästar för onödig smitta med sjukdomar finns i alla hästsporter strikta regler för hur sjukdomsfall, misstänkta och konstaterade, ska hanteras. Allt för att eventuell smitta ska hållas så begränsad som möjligt.

Kan du med gott samvete skriva på en ryttarförsäkran? En rekommenderad karantäntid är 21 dagar. Har din häst fått en ny kompis i hagen eller stallet? Har man hanterat karantänen på ett bra sätt? Behöver du själv fundera på att ”isolera” din egen häst 21 dagar innan tävling? Detta är viktiga frågor att ställa sig innan man åker iväg med sin häst till inte bara tävling utan även träning, eller annat evenemang.

Vinirs styrelse har för 2019 utarbetat nedanstående policy kring sponsring:

Beslutsförfarande:

Alla ärenden om sponsring ska avgöras på ett styrelsemöte.

Eventuella förfrågningar och underlag där fråga om sponsring ska behandlas ska underställas styrelsen minst en vecka innan styrelsemötet.

Budget för sponsring:

Vinir avsätter 2019 ca 60 000 kr till sponsring enligt följande fördelning:

Tävling:                 ca 30 000 kr

Aktiviteter:         ca 30 000 kr

Dag: söndag 24 februari

Tid: 17.00

Plats: Restaurangen Mölndals Golfklubb, Lindome

Karta:

karta MGK

Anmälan senast 20 februari 2018 till Emma Härnström via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi tar gärna emot frågor och förslag till årsmötet, senast 1 vecka innan mötet. Skickas skriftligen till ordförande Karin Andersson via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Efter mötet bjuder vi som vanligt på smörgåstårta! Denna gång ”hembakad” av Andreas på golfrestaurangen. Glöm inte att anmäla allergier!

Årsmöteshandlingar

Dagordning för mötet

Verksamhetsberättelse

Årets höstmöte hade en späckad agenda, och ungefär 35 medlemmar deltog. Mötet innehöll bland annat tre olika föreläsningar, visning av möjliga profilkläder i shoppen, en enkät med möjlighet att tycka till i flera frågor samt en god fisksoppa följd av kaffe och kaka. Hade du inte möjlighet att vara med kommer här en kort rapport.

Vinir bjuder in till årets höstmöte! Det blir ett fullspäckat program med många intressanta och roliga punkter, samt roliga överraskningar. 

Dag: Söndag 18 november

Tid: 17:00

Plats: Mölndals Golfklubb, Lindome

Program:

Föreläsning:

- Cecilia Ahlstedt från Agria

Föredrag med Vinirmedlemmar som gjort spännande saker i år:

- Kurs på Island för unga avelsvisare -  Amanda Hagberg

- FEIF Youth Cup - Emilia Nyström

- Guldsuccé på NM - Linnea Vas

Modevisning:

- I samarbete med vår nya samarbetspartner för klubbkläder "På Bettet". Var med och rösta fram de plagg du gillar bäst och helst vill se som Vinirs klubbkläder.

Övrigt:

- Info från styrelsen

- Info om tävlingar 2019

- Röstning om grenar på Alternativ KM 2019

 

Precis som förra året kommer vi att bjuda på en värmande fisksoppa (veg alternativ finns), kaffe/the och dopp.

Anmälan till Emma Härnström, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., senast 15 november. Meddela eventuella allergier och om du vill ha det vegetariska alternativet.

Varmt Välkomna! hälsar Styrelsen

Hej Medlem!

Nu närmar sig hösten med stormsteg och hösten innebär höstmöte i vår förening.
Vi vill härmed bjuda in alla våra medlemmar till Höstmöte på Mölndals Golfklubb, Lindome.

OBS! Ny plats!

Datum: Söndag den 22 Oktober, 2017
Tid: 16.30-18.30 c:a.

Vi har två intressanta talare på mötet.

  • Elise Harrysson kommer att berätta om sin väg till medaljer på SM, VM och GKSM
  • Anna-Rebecka lär oss mer om isländskt uttal, så att vi kan prata med våra hästar så att de förstår oss :-)

Varje föreläsning är ca 30 min, och sedan kommer det finnas tid för frågor och diskussioner kring ämnet.

Vi kommer bjuda på Fisk o skaldjurssoppa, bröd, bordsvatten, kaffe och kaka. Soppan är glutenfri, laktosfritt och vegetarisk behöver föranmälas. 

Höstmötet är kostnadsfritt för Vinirmedlemmar, har du inte löst ditt medlemskap för 2017 så skynda dig, vi hjälper gärna till om det krånglar, kontakta bara någon i styrelsen.

Vi kommer även informera lite om vad som händer i Vinir, och om nyheter från SIF, I mån av tid tar vi gärna emot förslag på motioner till SIF, samt idéer och tankar om hur vi kan göra Vinir till en ännu bättre förening med mera.

Anmälan till mötet sker via e-mail, senast 16/10 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  – OBS att det är .se
(glöm inte att ange i din anmälan om du önskar någon form av special kost eller om du har några matallergier)

Varmt välkomna önskar vi i styrelsen!