Med anledning av att Vinir KM sammanfaller med veckan då ridsports EM arrangeras i Göteborg har vi i Tävlingssektionen beslutat att flytta på vårt KM. Som argument för flytten ligger att ridsports EM är ett så pass stort event som många i vår klubb troligtvis vill ta del av (både bland ryttare och funktionärer) och förmodligen kommer vi inte att ha äran att kunna se ridsports EM på hemmaplan någon gång igen. Ett ytterligare argument (även om det nog är av mindre betydelse) är att Säves paddock kommer vara stängd för byte av underlaget under denna period vilket skulle minska framridningsmöjlighterna på vårt KM.
 
Istället kommer Vinir KM att arrangeras den 23-24 september på Klevsviks gård med samma upplägg som tidigare men med ombytta dagar -
lördagen (23/9) blir vuxendag och söndagen (24/9) blir ungdomsdag! Amnälan öppnar den 15/7.

 

Tyvärr utgår passgrenarna på vårt KM 2017. De var tänkta attgå av stapeln söndagen den 3/9 på Säve i samband med en renodlad passtävling i Vesturs regi. Tyvärr blev den inställd. 
Vi i tävlingssektionen har förståelse för att flytten av tävlingen kan bli till det sämre för några av våra medlemmar och vi beklagar detta. Vi är även medvetna om att ni genom en omröstning önskade att KM skulle gå av stapeln på Säve men i dagens läge finns inga lediga helger där och därav denna lösning istället. Vi hopas ändå att majoriteten av er uppskattar flytten av vårt KM och att ni har förtroende för att vi försöker anordna och planera tävlingar utifrån hur vi tror blir bäst för Vinirs medlemmar.
 
MVH Vinirs tävlingssektion