FULLBOKAT! SÅ KUL MED STORT INTRESSE. :-)

Det går fortfarande bra att ställa sig på kölistan.

Dag: Söndag 29 januari 2023

Tid: 15:00 - ca 18:00

Plats: Vita Husen Hästvårdscenter, Asserdalsvägen 60  i Älvsåker

Tema: Hur påverkar hästens exteriör dess förutsättningar som ridhäst? 

Eftermiddagen inleds med teori om exteriör, följt av mingel och mat. Därefter tittar vi på 4-5 hästar med olika exteriör, både från marken och under ryttare, för att se om teorin stämmer med verkligheten.. Heimir ger sina kommentarer och svarar på frågor.

Det kommer att vara hästar av olika typer, kön och åldrar och med och utan bedömning. Presentation av hästarna kommer längre fram.

Om Heimir

Heimir

Heimir Gunnarsson är heltidsanställd som avelsledare på SIF Avel. På avelskansliet arbetar han med rådgivning, utbildning, avelsbedömningar, pass och registrering, och att utveckla avelsarbetet. Jobbet är internationellt, som domare reser han runt i många länder eftersom alla islandshästar bedöms enligt samma kriterier och ska bedömas likvärdigt. För att bli avelsdomare måste man enligt isländsk lag ha en universitetsutbildning! Heimir har både en rid- och tränarutbildning från Hólar university och är utbildad agronom från lantbruksuniversitetet på Island. Läs mer om Heimir här: http://ishestnews.se/avel/heimir-gunnarsson-ny-avelskonsulent

Anmälan

Evenemanget är i första hand till för Vinirmedlemmar. Medlem i annan förening i mån av plats.

Förutom clinicen bjuder vi på mingel med  god mat med dryck, kaffe och kaka.

Pris Vinirmedlem 2023: 100 kr

Medlem i annan SIF förening: 300 kr, oansluten 400 kr.

Avgiften swishas till 123 024 1398.

Betala inte förrän du har en bekräftad plats! Ange i anmälan vilken förening du tillhör.

Anmälan till Pia Ålander på mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  senast 20 januari 2023.

Specialmat, t ex vego eller glutenfritt, anges vid anmälan.