SISU i Västra Götaland har hjälpt oss med ännu en digital föreläsning!

För ett tag sedan gick Vinir ut på Facebook och bad medlemmarna rösta på olika digitala tema. Detta ämne kring att bygga upp sin egen fysik som ryttare var ett av de mest framröstade. Att få tips om enkla övningar att göra i vardagen, som gör skillnad på hästryggen.

Välkommen till en digital föreläsning måndagen den 17 maj - klockan 19:00 - 20:00 med Pernilla Starke och Anton Melin, Walkfeeling. Kvällens tema kommer denna gången att handla om dig! Att investera i dig själv! En digital inspirationskväll där du får möjlighet att prova på övningarna som investerar i dig som ryttare.

Kvällen kommer att avslutas med en förmånlig överraskning! Så passa på att sprid och bjud flera 🙂 Säger inte mer... det är en hemlis...l

Föreläsarna:

 

Pernilla Starke är själv islandshästägare och har länge intresserat sig både för hästens och människans kropp och rörelse. Hon jobbar på PS Helhet i Lindome.
2014-2015 utbildade hon sig inom kraniosakral terapeut häst
2016-2017 utbildade hon sig inom kraniosakral terapeut människa
2020 utbildade hon sig till Rörelsecoach på Walkfeeling Academy

Anton Melin är kollega med Pernilla på Walkfeeling och jobbar även med Runfeeling.Tanken med kvällen är att du ska få prova enkla övningar och varvat med teori.

Du behöver inte gör en massa hårda träningstimmar för att nå just de resultat du alltid önskat nå - utan små tips och steg på vägen.

Rörelseträning är ett sätt att öka din kroppsmedvetenhet. Genom att rörelseträna får du lära dig känna, förstå och använda din kropp. 

Detta är kostnadsfritt för dig som är medlem i Vinir. Du som inte är medlem betalar 50 kr, eller så kan du gå med i föreningen och få tillgång till fler aktiviteter. Extra viktigt är det nu inför maj månad då vi hoppas som förbund bli invalda i Riksidrottsförbundet.
Swishnr 123 024 1398 (skriv ditt namn)

Anmäl dig senast söndag 16 maj.

Länk till anmälan: https://educationwebregistration.idrottonline.se/Home/Index/1498729