Så här i mörkaste vintertid kan vi behöva pepp och inspiration i vårt hästliv. När vi dessutom är i denna Coronatid så kände föreningen att vi kan testa något nytt. Därav bjuder vi i januari in till två digitala föreläsningar, en den 18 januari med Denise Weber om foder och skötsel av din islandshäst, och en den 28 januari med Jamila Berg om uppbyggnad.

Detta är i ett samarbete med RF-SISU Västra Götaland, och det är kostnadsfritt för dig som är medlem i Vinir.

Du som inte är medlem betalar 50 kr per föreläsning, eller så kan du gå med i föreningen och få tillgång till fler aktiviteter under 2021.

I samband med anmälan swischar du avgiften till Swishnr: 123 024 1398

Sista anmälningsdag är dagen innan respektive föreläsning.

Gamla medlemmar kan betala medlemskap för det nya året så fort som fakturan kommer i januari 2021.

Mer om föreläsningarna och föreläsarna:

Foder och skötsel av islandshäst med Denise Weber

Måndag 18 januari kl 18:30-20:00

En digital inspirationskväll med diskussioner, filmvisning och föreläsning om foder och skötsel av din islandshäst.

Föreläsningen kommer bland annat att beröra "Hästens beteende - Fodring och hållning" och "Hästens hull".

Denise Weber är från Norrtälje, strax utanför Stockholm, men hon bor och jobbar sedan några år tillbaka på gården Oddstadir på sydvästra Island. Hon examinerades från Hólar Universitet våren 2017. Utbildningen Bachelor of Science in Ridning/Training and Riding Instruction, motsvarar level 2 FEIF Matrix. Glädje, harmoni och lätthet är tre viktiga grundprinciper för Denise i all träning och undervisning av häst och ryttare. Några av er kanske har sett Denise i kanalen "Töltridning", där hon inspirerar bland annat tillsammans med Haffi Gislason. Denise har även en blogg på sin hemsida där hon lägger ut sina tankar om träning och träningstips. http://deniseweber.se

Anmäl dig här: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1456829

Uppbyggnadsträning och pepp för vintersäsongen med Jamila Berg

Torsdagen den 28 januari - klockan 20-21.

En digital inspirationskväll med diskussioner, filmvisning och föreläsning om träning av häst, uppbyggnad och fokus för varje individ.

Jamila började tävla klubbtävlingar som 7-åring och vid 9-års ålder var hon med på sitt första SM. Det har blivit ett antal SM sedan dess och även NM.

Som 18-åring startade hon sitt företag. Idag bedriver hon sin verksamhet i Gävle och har både träning av hästar, förmedling av hästar, kurser och lektioner samt en butik.

Den häst som idag förknippas med Jamila är hingsten Toppur frá Audsholtshjaleigu som hon ägt sedan 2016.

Jamila har genom åren mött många olika hästar och ryttare - så tanken är ikväll att hon ska dela med sig av uppbyggnadsträning både för dig som är fritidsryttare och för dig som vill tävla.

Anmäl dig här: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1454863

Varmt välkommen önskar Vinirs Fritidssektion i samarbete med RF-SISU Västra Götaland