Det här året har ju varit ett synnerligen märkligt och tråkigt år ur föreningssynpukt. Mycket har fått ställas in och ställas om pga Corona. Men vi ägnar ju oss trots allt åt en frisk utomhussport, så för att främja föreningsandan och skapa några trevliga tillfällen för oss att träffas så har Fritidssektionen planerat in några Hemma-Hos ritter. Datum, plats och vem man anmäler sig till står nedan. Alla träffarna är gratis, och det bygger på att du tar med egen fika och att vi håller avstånd till varandra. Anmälan vill vi ha för att vi vill veta hur många som kommer. Vi håller dessa ritter endast för våra medlemmar, och det är för att vi vill att detta ska vara ett tillfälle att träffa och lära känna de som tillhör samma förening.

Om någon av er medlemmar vill arrangera en egen Hemma-Hos ritt så är det varmt välkommet! Kontakta någon av oss nedan, om du vill ha hjälp med att lägga in ett tillfälle på Vinirs hemsida.

Vårritt 2 maj

Nytt datum, var tidigare 24 april.  Flyttat pga abortvirus, tjällossning och Corona-begränsningar.

Samling på Stall Klevsvik klar för avritt kl 11:00. 

Anmälan via inlägg på Facebook. Max 8, så först till kvarn! Medtag egen fika. Turen tar ca 2 timmar.

Samtliga turer rids i ett lagom medeltempo. Vi varvar skritt, tölt och kanske någon galopp om underlaget och sällskapet tillåter.

Favorit i repris när löven spricker

På begäran kommer vi att göra om ritten på Sinntorp när våren har kommit. Datum kommer!

IMG 1986

Varmt välkomna!

Tidigare ritter

Lucia-ritt till havet 13 december

Samling på Gräppås golfbanas parkering. Avritt kl 10:30 mot Gate Klova.
OBS att du måste sopa rent efter dig innan du lämnar parkeringen!
Anmälan till Pia Ålander, via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Trettondedagsritt till Djursjön 6 januari

Samling på Stall Sinntorp, klar för avritt kl 10:30.

Anmälan till Karin Andersson via mail karin.hemma@teliacom