INSTÄLLT! :-(Benni häst

Pga för få ridande deltagare blir vi tyvärr tvugna att ställa in den här kursen. Vi tackar er som visat intresse! Pengarna kommer att återbetalas.

Benedikt ”Benni” Líndal är en av Islands fem ”tamningameistare” – mästare i att träna och rida islandshäst. Benni har drygt 40 års erfarenhet av att rida, träna, tävla och undervisa. Han har gjort två filmer och även skrivit boken ”Samspil” (”Harmony” i engelsk översättning). Vinir har fått möjlighet att erbjuda ett av två träningstillfällen i Sverige i vår den 6-7 maj på Klevsvik. Benni tar emot ekipage på alla nivåer – ta chansen att möta en visionär som hjälper dig att uppnå samspel med hästen.

Benni markträning

När: söndag-måndag 6-7 maj 2018

Hur: Två ridpass på söndagen, och ett på måndagen. Teori båda dagarna. All undervisning på engelska.

Var: Klevsviks Gård, Kungsbacka

Antal: 8 ridande ekipage, och möjlighet för 6 personer att delta som åhörare

Pris: 2700 kr för ridande ekipage, 300 kr/söndag och 200 kr/måndag för åhörare.

Priserna inkluderar lunch för ryttare på söndagen, kaffe för alla deltagare söndag och måndag, tillgång till hage för häst (medtag eget grovfoder, kraftfoder samt vattenspann)

Frågor och anmälan: till Lena Jovén på mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 15 februari.

Efter bekräftad plats vill vi för ryttare ha din anmälningsavgift omgående till Vinirs bg 596-9514 eller Swish 123 024 1398 - 700 kr, samt resterande senast 27 april. Åhörare betalar 300 kr resp 200 kr/dag direkt efter bekräftelse om plats. Du får själv ordna en ersättare om du inte kan komma.

Vill du veta mer om Benni Líndal kan du läsa senaste numret av Islandshästfocus (nr 2/2017), som innehåller ett långt reportage om Bennis filosofi och träning!

Varmt välkommen!