Äntligen slår vi upp "dörrarna" till Vinirshoppen!

Vår leverantör av profilkläder mm är Willhard (f.d Print by Hallberg). Vi har valt denna lösning av flera  bra anledningar. Att ha en extern leverantör gör att vi inte behöver köpa in, hantera och ligga på ett lager av kläder, utan var och en beställer det man vill ha i rätt storlek direkt. Vill man prova något plagg så går det bra att göra i leverantörens showroom i Åbro, Mölndal. Vid större Vinir-evenemang, typ Vinir Open, kommer shoppen att finnas på plats enligt överenskommelse. All information om villkor och hur du handlar finns under "Köpinformation" i shoppen.

Styrelsen har arbetat fram en kollektion som vi hoppas skall vara tilltalande för alla medlemmar. Det är ett urval av korta och långa ärmar, tjockt och tunnt, och i föreningens utvalda färger. Loggans placering är enhetlig i så stor utsträckning det går m a p plaggens utformning.

Vi kommer att utvärdera kollektionen varje år, så har du önskemål och förslag på förändringar så är du varmt välkommen att kontakta styrelsen!

Gratis T-shirt till alla medlemmar 2015!

Eftersom vi är nya som förening så tycker vi i styrelsen att det är viktigt att vi visar att vi finns och vilka vi är! Därför har vi beslutat att alla som betalar sin medlemsavgift för 2015 får en vit T-shirt med Vinirs logga tryckt i litet format på bröstet och stort format på ryggen. T-shirten finns i barn, dam och herrmodell. Du beställer den precis som alla andra plagg på Shoppens hemsida. När du beställer måste du ange ditt medlemsnummer!

(Bättre bild kommer!)

T-shirt dam

Profilkläder till ekipage som deltar vid SM

Vinir kommer att sponsra föreningens ekipage som deltar på SM, dvs Sport SM, Gaedinga SM och Lag SM, enligt följande:

  • Alla ryttare sponsras med profilplagg för föreningen. Exakt vilka plagg fastställs med hänsyn taget till föreningens ekonomiska möjligheter och ryttarnas önskemål.

Om något Lag SM lag på egen hand vill ta fram lagkläder till kvalet så finns det riktlinjer för hur loggan placeras mm här.