hästfest
hästfest

Dags att svida om från ridbyxor till partykläder, den 18 augusti blir det fest!

Med anledning av lite för få anmälningar till festen har vi valt att flytta den. Flera har framfört att de gärna vill gå, men är inbokade på annat sedan tidigare. Vi vill gärna ge så många som möjligt chansen (så klart) så vi hoppas att det nya datumet skall passa bättre!

Vinir välkomnar alla i föreningen på barbecuefest lördag den 18 augusti kl 18.30 i restaurangen på Mölndals golfklubb. Kocken på restaurangen grillar och vid fint väder sitter vi ute. Pris 100 kr (Egentligen 180kr, Vinir sponsrar med 80 kr), i priset ingår grilltallrik samt kaffe och efterrätt. I baren kan drycker till schyssta priser inhandlas, även vin och öl. 

Anhöriga är också välkomna på festen, är man inte medlem är det fullpris, 180kr. Barn upp till 12 år betalar 100kr, oavsett om de är medlemmar eller ej. 
Anmälan sker senast den 5 augusti till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Uppge namn på de som kommer, vilka som är medlemmar eller ej samt om någon är barn upp till 12. 
Vi fixar även lämplig grillmat om man är vegetarian eller har allergier, så lämna önskemål i anmälan. 
Betalningsanvisningar kommer senare. Obs! Begränsat antal platser, så tveka inte att anmäla er snarast!
Välkomna!