Välkommen på årets roligaste ryttarfest!

Vi i Vinirs styrelse funderade på att vi ville ha en fest för medlemmarna, för att fira vårt första år som ny förening. Då det alltid är bökigt att få till festandet med lokal, festgrupp, datum m.m så tog vi beslutet att bjuda alla medlemmar över 18 år (eller 16 år i målsmans sällskap) på halva avgiften för ryttarfesten under Tölt on Ice på Scandic Hotel i Mölndal den 2:e april kl 20.00.

Ordinarie pris är 200 kr, och därmed betalar alltså Vinirmedlemmar 100 kr.

Vinirs ungdomar är givetvis inte bortglömda. Det kommer att anordnas en egen liknande aktivitet för er under 2016.

Många av oss är ju redan aktiva i tävlingen och är därmed redan uppbokade den helgen, så vi kände att det passade bra. Plus att festen kommer bli kanon! God lättare italiensk buffe, ett glas öl /vin, magiker och dragshow, kvällen avslutas sen med DJ och fullt ös till kl 02.00.

Ett fint hotellerbjudande har vi med Scandic ifall man vill slå på stort och hyra in sig, länk finns på TOIs hemsida .

Om man nu redan har köpt en biljett så drar men iväg ett mejl till Carina Andersson (kontaktinfo nedan), med kontonummer så får ni 100:- tillbaka.

Vill man köpa en biljett så mejlar man också Carina och sätter in 100:- på Tölt on Ice konto när du fått bekräftelse på att du har fått en biljett (antalet är begränsat till 100 st).

Mejl adress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Info: namn, medlemsnummer och antal önskade biljetter.

Swedbank Konto TOI: 8105-9 944 742 726-2, eller Swish 123 561 46 98. Viktigt! Ange namn!

Hoppas nu att ni känner att det här blir kul och att vi blir riktigt många Vinurer (isl, vänner) på festen. Och vill ni veta mer så kolla på www.toltonice .com