Här kommer lite information och nyheter om medlemskap i SIF under 2015. Denna information har mailats ut till alla ordförande och kassörer, och vi tänkte att det kunde vara bra att dela den med er medlemmar också.

Som tidigare aviserats kommer du som idag är medlem i Djarfur eller Vaengur att vid årsskiftet få en faktura från SIF på inbetalning till Vinir. Om du av någon anledning vill byta lokalförening så hittar du information här längre ner om hur det går till.

Gällande medlemsavgifter hittar du på hemsidan under "Medlemsskap", och det skall stå samma summa på fakturan från SIF.

Medlemsregistret stängs för 2014

Under perioden 1 december 2014 till 1 januari 2015 kommer medlemsregistret vara stängt för avisering/fakturering av 2015 års medlemskap. Hemsidans ”Bli medlem” kommer inte heller vara i funktion under motsvarande tid.

Avisering/fakturering 2015

Avisering/fakturering av 2015 års medlemsavgift kommer att e-postas till befintliga medlemmar 2 januari 2015. Nya medlemmar kan efter detta datum registrera och betala sitt medlemskap på SIF hemsidas ”Bli medlem”.

Inga betalningar till lokalföreningen

Medlemmar som vill betala sitt medlemskap för 2015 redan nu uppmanas därför att vänta till efter årsskiftet. Vi vill betona att du inte ska betala in medlemsavgiften direkt till Vinir, utan använda och utnyttja det system SIF nu har för medlemskap.

Om du behöver hjälp med inbetalning av medlemsavgift så kontakta SIF:s kansli, tel 0220-452 50, fax 0220-452 53, e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fyll i e-postadresser och personnummer

De medlemmar som inte har någon e-postadress registrerad i medlemsregistret aviseras till lokalföreningens angivna e-postadress för fakturor, och sedan får kassören skicka dem vidare till medlemmarna. För att minimera antalet sådana aviseringar är det därför bra att registrera e-postadresser till så många medlemmar som möjligt före årsskiftet. Du som medlem kan ändra eller lägga till e-postadress via SIF:s hemsida, "Logga in".

Byte lokalförening

Medlemmar som vill byta lokalförening till nästa år ska kontakta kansliet snarast möjligt, dock senast 19 december 2014. Tel 0220-452 50, fax 0220-452 53, e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..