Följ med Vinir på långritt, med ett alldeles särskilt tema!

När naturen är som vackrast, på självaste mors dag 31 maj, så rider vi en tur tillsammans för att hedra Åsa Bengtssons minne. Åsa avled i cancer i början av året, efter en längre tids sjukdom.

Alla är välkomna att följa med, oavsett om du kände Åsa eller inte. Turen går i "härvarandets" tecken, och vi rider i ett lagom tempo på de fina ridvägarna från Stall Sinntorp till Djursjön (i Lindome).

Vi samlas på Stall Sinntorp senast 11:30 och rider iväg mot Djursjön kl 12:00. Självklart går det bra att ansluta längs vägen. Vi kommer att bestämma en eller ett par platser längre fram längs vägen där det går bra att möta upp.

Vid sjön väntar förberedd lunch i form av grillad korv med tillbehör. Vinir bjuder på lunchen.

Anmälan senast 24 maj till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 0707-71 03 00 (helst via SMS). Ange om du är allergisk mot något, eller har andra önskemål om lunchen (t ex vegetariskt alternativ).

Pris 50 kr per deltagare, går oavkortat till Cancerfonden. Ju fler vi blir, desto större blir gåvan! Betalas via Vinirs bankgiro 596-9514, eller till Swishnr 123 024 1398. Ange ditt namn och "Cancerfonden"  på inbetalningen. 

Välkommen!