Aktivitetssektionen har haft ett brainstorming- och planeringsmöte inför 2015! Vi har väldigt många förslag, och givetvis går det inte att genomföra allt. Därför frågar vi er medlemmar vilka av förslagen ni föredrar i en liten undersökning som du kan hitta här. Vi stänger undersökningen 8 mars, och sedan planlägger vi utifrån resultatet.

Vi har också fastställt tre aktiviteter som definitivt kommer att genomföras under året:

Ritt till minne av Åsa Bengtsson

Åsa avled i januari efter en ojämn kamp mot cancern. Vi träffas i Lindome när naturen är som vackrast för en gemensam ritt för att minnas henne och och ge oss själva tid att vara "här och nu". Alla som vill är givetvis välkomna att följa med, vare sig man kände Åsa eller inte. Vi kan alla behöva en stunds "mindfulness" ihop med våra fina hästar.

Keramikmålning

Under hösten bokar vi in en kväll då vi träffas i en studio inne i Göteborg för att måla porslin. Info om tid, plats, kostnad och anmälan kommer.

Vinirs Stickjunta

Tillhör du dem som gillar att sticka, eller handarbeta på annat sätt? Eller skulle du vilja, men vet inte riktigt hur du ska komma igång? Behöver du inspiration? Behöver du moraliskt stöd när det är dags att sätta saxen i den blivande koftan? I höst drar vi igång Vinirs stickjunta där vi träffas en gång i veckan, eller så ofta vi vill och kan, och stickar, skvallrar, fikar och byter tips och råd med varandra. Passa på i sommar och spana in just "det där" sticket du skulle vilja ta tag i, och kom med! Hur ofta, hur länge, och hur många gånger det blir beror helt på vad vi själva har lust med. Och om du bara vill vara med och fika och prata så är det också helt OK! Vi kommer att starta en egen Facebookgrupp för stickjuntan, där alla som vill är välkomna att ansluta sig.