Det här året har ju varit ett synnerligen märkligt och tråkigt år ur föreningssynpukt. Mycket har fått ställas in och ställas om pga Corona. Men vi ägnar ju oss trots allt åt en frisk utomhussport, så för att främja föreningsandan och skapa några trevliga tillfällen för oss att träffas så har Fritidssektionen planerat in några Hemma-Hos ritter. Datum, plats och vem man anmäler sig till står nedan. Alla träffarna är gratis, och det bygger på att du tar med egen fika och att vi håller avstånd till varandra. Anmälan vill vi ha för att vi vill veta hur många som kommer. Vi håller dessa ritter endast för våra medlemmar, och det är för att vi vill att detta ska vara ett tillfälle att träffa och lära känna de som tillhör samma förening.

För dig som inte är medlem och är sugen på att hänga på går det att redan nu betala medlemskap för 2021 och hänga med i december!

Om någon av er medlemmar vill arrangera en egen Hemma-Hos ritt så är det varmt välkommet! Kontakta någon av oss nedan, om du vill ha hjälp med att lägga in ett tillfälle på Vinirs hemsida.

Lucia-ritt till havet 13 december

Samling på Gräppås golfbanas parkering. Avritt kl 10:30 mot Gate Klova.
OBS att du måste sopa rent efter dig innan du lämnar parkeringen!
Anmälan till Pia Ålander, via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Trettondedagsritt till Djursjön 6 januari

Samling på Stall Sinntorp, klar för avritt kl 10:30.

Anmälan till Karin Andersson via mail karin.hemma@teliacom

Vårdagsjämningsritt 21 mars

Samling på Stall Klevsvik klar för avritt kl 10:30

Anmälan till Susanne Larsson via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Samtliga turer rids i ett lagom medeltempo. Vi varvar skritt, tölt och kanske någon galopp om underlaget och sällskapet tillåter.

Varmt välkomna!